Ontdek het Plezier van Leren met JumbiKids' Educatieve Speelsets en Me
Direkt zum Inhalt

Folgen Sie uns!

KOSTENLOSER VERSAND AB 25 €

Kundenservice rund um die Uhr

Ontdek het Plezier van Leren met JumbiKids' Educatieve Speelsets en Meer!

Welkom bij JumbiKids, waar elk speelgoed een avontuur is in leren en ontwikkeling! Onze unieke selectie van speelsets en exclusieve items is speciaal ontworpen om de verbeelding van je kind te stimuleren en hun ontwikkeling te ondersteunen. Laten we eens kijken naar enkele van onze topcategorieën die garant staan voor eindeloze uren speelplezier en leren.

Speelsets: Een Wereld van Avontuur

Van de klassieke ballenbak met 100 ballen tot onze uitgebreide XL speelsets, we hebben alles om de zintuigen van je kind te prikkelen. Onze speelsets zijn ontworpen om actief spel te bevorderen en tegelijkertijd de fysieke en cognitieve vaardigheden te ontwikkelen.

Exclusieve Selectie: Stimuleer de Groei

Ontdek onze exclusieve reeks producten die de groei van je kind op een leuke manier stimuleren. Klimtoestellen voor de kleine avonturiers, keukenhelpers die de kleine chef-koks in spe zullen bekoren, en glijbanen voor actieve speeluren. En voor de bouwers hebben we de XL stapelblokken die niet alleen leuk zijn maar ook de fijne motoriek en ruimtelijk inzicht verbeteren.

Mamacollectie: Samen Groeien

Onze Mamacollectie is met zorg samengesteld om de band tussen moeder en kind te versterken. Deze collectie biedt producten die niet alleen de ontwikkeling van je kind bevorderen maar ook zorgen voor mooie gedeelde momenten.

Bij JumbiKids geloven we dat elk kind uniek is en een eigen leerpad verdient. Onze producten zijn daarom zorgvuldig geselecteerd om aan verschillende behoeften en interesses te voldoen. Van sensorisch spel tot fysieke uitdagingen en cognitieve puzzels, we hebben het allemaal.

Bezoek onze website en ontdek hoe onze speelsets, exclusieve items en de Mamacollectie het leren en de ontwikkeling van je kind kunnen ondersteunen. En met JumbiKids ben je verzekerd van kwaliteit en plezier, elke keer weer! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de laatste speeltips en speciale aanbiedingen, rechtstreeks in je inbox.

Bij JumbiKids, waar spelen gelijk staat aan groeien, wachten er avonturen om elke hoek. Laat je kind vandaag nog leren, ontdekken en bovenal genieten!

100 % Zufriedenheitsgarantie

Nicht zufrieden mit dem Produkt? Geld zurück und Rückgabe innerhalb von 14 Tagen

1.000 zufriedene Kunden

Mittlerweile haben wir 1.000 zufriedene Kunden in den Niederlanden und Belgien

Kostenloser Versand

Für alle Bestellungen in den Niederlanden und Belgien bieten wir kostenlosen Versand ab 25 € an

Professioneller Kundenservice

Wir von Jumbo stehen Ihnen rund um die Uhr für die Beantwortung Ihrer Fragen zur Verfügung