Hoe Groot is een Ballenbak? Ontdek de Maten bij JumbiKids.nl
Skip to content

Volg ons!

GRATIS VERZENDING VANAF €25

24/7 klantenservice

Hoe Groot is een Ballenbak? Ontdek de Maten bij JumbiKids.nl

Een ballenbak is niet alleen een leuke, interactieve speelruimte voor kinderen, maar ook een geweldige manier om hun zintuigen te prikkelen en hun creativiteit te stimuleren. Maar hoe groot zijn deze kleurrijke speelomgevingen eigenlijk? Bij JumbiKids.nl bieden we een scala aan ballenbakken in verschillende maten, zodat je de perfecte keuze kunt maken voor jouw speelruimte. Laten we eens in detail bekijken hoe groot onze ballenbakken zijn.

Ronde Ballenbakken

Onze ronde ballenbakken zijn verkrijgbaar in twee hoofdafmetingen:

  1. 90x30 cm: Dit compacte formaat is ideaal voor kleinere ruimtes en biedt toch voldoende ruimte voor je kind om te spelen en te duiken in een zee van ballen. Perfect voor peuters en kleuters!

  2. 90x40 cm: Met een iets grotere hoogte biedt deze maat meer bewegingsruimte en is het geschikt voor oudere kinderen die willen ravotten in de ballen.

Vierkante Ballenbakken

Onze vierkante ballenbakken zijn ontworpen voor nog meer speelplezier en zijn beschikbaar in twee populaire afmetingen:

  1. 90x90x40 cm: Deze middelgrote vierkante ballenbak biedt voldoende ruimte voor meerdere kinderen om samen te spelen. Het is een geweldige keuze voor speelkamers en speelruimtes thuis.

  2. 110x110x40 cm: Als je op zoek bent naar een ruimere speelomgeving, is dit de perfecte keuze. Het biedt veel ruimte voor kinderen om zich vrij te bewegen en te genieten van hun speeltijd.

Bij JumbiKids.nl begrijpen we dat de grootte van de ballenbak een belangrijke rol speelt bij het kiezen van het juiste product voor jouw behoeften. Onze ballenbakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan strenge veiligheidsnormen, zodat ouders met een gerust hart kunnen genieten van de speeltijd van hun kinderen.

Ontdek vandaag nog onze uitgebreide collectie ballenbakken op jumbikids.nl en kies de perfecte maat voor jouw speelruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos, en met JumbiKids.nl breng je het plezier van een ballenbak gewoon naar je eigen huis!

100% tevredenheidsgarantie

Niet tevreden met het product? Geld terug en binnen 14 dagen retourneren

1.000 tevreden klanten

Wij hebben inmiddels 1.000 tevreden klanten in Nederland en België

GRATIS verzending

Wij bieden gratis verzending vanaf €25 voor alle bestellingen in Nederland en België

Professionele klantenservice

Wij bij Jumbi staan 24/7 klaar om je vragen te beantwoorden