Veiligheid Voorop: Jumbikids Zet de Standaard in Kinderveiligheid
Skip to content

Volg ons!

GRATIS VERZENDING VANAF €25

24/7 klantenservice

Veiligheid Voorop: Jumbikids Zet de Standaard in Kinderveiligheid

Bij Jumbikids stellen we veiligheid voorop in alles wat we doen. We begrijpen dat niets belangrijker is dan de bescherming van je kinderen terwijl ze genieten van hun speeltijd. Daarom hebben we toegewijd aan het leveren van producten die niet alleen leuk en boeiend zijn, maar ook de hoogste normen voor kinderveiligheid naleven. Hier is waarom je altijd op Jumbikids kunt vertrouwen als het gaat om de veiligheid van onze producten.

1. Strikte productselectie: Elk product dat we aanbieden bij Jumbikids ondergaat een grondig selectieproces voordat het aan onze klanten wordt aangeboden. We werken samen met gerespecteerde fabrikanten en leveranciers die de hoogste kwaliteitsnormen handhaven.

2. Gecertificeerde materialen: De materialen die worden gebruikt in onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun veiligheid en duurzaamheid. We zorgen ervoor dat ze voldoen aan de relevante veiligheidsnormen en certificeringen.

3. Onafhankelijke veiligheidstests: Om ervoor te zorgen dat onze producten aan de strengste veiligheidsnormen voldoen, ondergaan ze onafhankelijke veiligheidstests. Deze tests omvatten alles, van chemische samenstelling tot fysieke stabiliteit, en worden uitgevoerd door erkende testlaboratoria.

4. Kindvriendelijke ontwerpen: Onze productontwerpen worden zorgvuldig geëvalueerd om ervoor te zorgen dat ze kindvriendelijk zijn. Scherpe randen, kleine onderdelen en andere mogelijke gevaren worden grondig geëlimineerd of geminimaliseerd.

5. Informatieve productinformatie: We voorzien onze klanten van duidelijke en gedetailleerde productinformatie, inclusief waarschuwingen en aanbevelingen voor gebruik. Zo ben je altijd goed geïnformeerd over hoe je onze producten veilig kunt gebruiken.

6. Ouderlijke gemoedsrust: Als ouder is er niets belangrijker dan weten dat je kinderen veilig zijn tijdens het spelen. Onze toewijding aan veiligheid geeft je de gemoedsrust die je verdient, zodat je kunt genieten van kostbare momenten met je kinderen zonder je zorgen te maken over hun welzijn.

7. Klantenservice en advies: Als je ooit vragen hebt over de veiligheid van onze producten of specifieke zorgen hebt, staat ons deskundige klantenserviceteam altijd klaar om te helpen en advies te geven.

Bij Jumbikids nemen we de veiligheid van je kinderen serieus, en we streven ernaar om producten van de hoogste kwaliteit te leveren die aan de strengste veiligheidsnormen voldoen. We zijn er trots op dat we een merk zijn waarop ouders kunnen vertrouwen voor zowel plezier als veiligheid. Wanneer je voor Jumbikids kiest, kies je voor gemoedsrust en kwaliteit. Veiligheid staat centraal in alles wat we doen, omdat we begrijpen dat jouw kinderen het allerbelangrijkste zijn.

100% tevredenheidsgarantie

Niet tevreden met het product? Geld terug en binnen 14 dagen retourneren

1.000 tevreden klanten

Wij hebben inmiddels 1.000 tevreden klanten in Nederland en België

GRATIS verzending

Wij bieden gratis verzending vanaf €25 voor alle bestellingen in Nederland en België

Professionele klantenservice

Wij bij Jumbi staan 24/7 klaar om je vragen te beantwoorden