De beste speelgoedwinkel in Amsterdam: ontdek ons assortiment – Jumbi
Meteen naar de content

Volg ons!

GRATIS VERZENDING VANAF €25

24/7 klantenservice

De beste speelgoedwinkel in Amsterdam: ontdek ons assortiment

De beste speelgoedwinkel in Amsterdam: ontdek ons assortiment

Op zoek naar het perfecte speelgoed voor jouw kleintje? Bij Jumbikids, hoewel online gevestigd, voelen we ons nauw verbonden met de prachtige stad Amsterdam. We zijn trots om bekend te staan als een van de beste speelgoedwinkels voor de inwoners van deze regio en daarbuiten. Ons exclusieve assortiment is zorgvuldig samengesteld om de verbeelding van kinderen te prikkelen en hun ontwikkeling te bevorderen.

Unieke ballenbakken en nog veel meer Bij Jumbikids hebben we een uitgebreide selectie van ballenbakken in alle vormen, maten en kleuren. Deze zijn niet alleen leuk en vermakelijk, maar ook perfect voor de motorische ontwikkeling van je kind. Laat je kleintje duiken, spelen en rollen terwijl ze lachen en nieuwe vaardigheden leren.

Exclusieve speelsets voor eindeloos plezier Onze speelsets zijn ontworpen om kinderen urenlang te vermaken. Van avontuurlijke sets tot educatieve speelsets, we hebben iets voor elke interesse en leeftijd. Elk speelgoed dat we aanbieden is gemaakt met de hoogste kwaliteitsnormen, zodat je weet dat je kind veilig speelt.

Keukenhelpers, Piklers en Klimtoestellen: Stimuleer hun creativiteit De keuken is vaak het hart van het huis en met onze Keukenhelpers kunnen kinderen veilig deelnemen aan kookactiviteiten. En voor de actievere kleintjes? Onze Piklers en klimtoestellen zijn ideaal. Ze zijn niet alleen fantastisch voor fysieke activiteit, maar bevorderen ook balans, coördinatie en zelfvertrouwen.

Waarom kiezen voor Jumbikids? Hoewel we online gevestigd zijn, streven we ernaar om een persoonlijke touch te bieden die je in een fysieke winkel zou vinden. Onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen, en we zorgen ervoor dat je aankopen snel en veilig bij je thuis worden bezorgd.

Dus, Amsterdam, ook al bevinden we ons niet direct in je straat, we zijn slechts een klik verwijderd. Ontdek vandaag nog het exclusieve speelgoedassortiment van Jumbikids en bied je kinderen speelgoed dat net zo uniek is als zij!

100% tevredenheidsgarantie

Niet tevreden met het product? Geld terug en binnen 14 dagen retourneren

1.000 tevreden klanten

Wij hebben inmiddels 1.000 tevreden klanten in Nederland en België

GRATIS verzending

Wij bieden gratis verzending vanaf €25 voor alle bestellingen in Nederland en België

Professionele klantenservice

Wij bij Jumbi staan 24/7 klaar om je vragen te beantwoorden