Ruilen en retourneren – Jumbi
Meteen naar de content

Volg ons!

GRATIS VERZENDING VANAF €25

24/7 klantenservice

Ruilen en retourneren

Niet tevreden met je bestelling? We horen graag wat we kunnen doen om je tevreden te stellen.

Mocht je het toch terug willen sturen, dan kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren, op voorwaarde dat de verzegeling (verpakking van de bestelling) ongeopend is. Zorg ervoor dat de producten in originele staat zijn, inclusief labels en etiketten, en geen tekenen van gebruik vertonen. Indien we vermoeden dat de artikelen al zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd, behouden we ons het recht voor om de retourzending te weigeren.

Neem contact met ons op via info@jumbikids.nl om gebruik te maken van dit recht. Zodra we het product in goede staat hebben ontvangen, zullen we het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten. Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren voor eigen rekening zijn.

Naast de financiële kosten brengt retourneren ook extra CO2-uitstoot met zich mee. Door ons retourbeleid te volgen, bespaar je niet alleen kosten, maar draag je ook bij aan het verminderen van milieuvervuiling. Met dit systeem kunnen we aanzienlijke hoeveelheden CO2 besparen en samen ons steentje bijdragen aan het tegengaan van klimaatverandering.

BELANGRIJK! Meld eerst je retourzending, zodat we aanvullende instructies kunnen verstrekken en op de hoogte zijn van de verwachte zending. Zorg ervoor dat de retourzending voorzien is van een Track en Trace-code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. Zodra we de geretourneerde artikelen hebben ontvangen, zullen we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op jouw rekening.

100% tevredenheidsgarantie

Niet tevreden met het product? Geld terug en binnen 14 dagen retourneren

1.000 tevreden klanten

Wij hebben inmiddels 1.000 tevreden klanten in Nederland en België

GRATIS verzending

Wij bieden gratis verzending vanaf €25 voor alle bestellingen in Nederland en België

Professionele klantenservice

Wij bij Jumbi staan 24/7 klaar om je vragen te beantwoorden